Elisenda Clavera

ARTS & MEDIA SERVICES

Arts&Media Services (AMS) és una divisió de l’empresa Centre Català d’Assessorament, SA dedicada a l’assessorament i consultoria aplicada per projectes de l’àmbit cultural, audiovisual i digital.
AMS ofereix serveis de consultoria, prospecció i gestió orientats a millorar el rendiment de projectes en els mons de les arts, l’entreteniment i la comunicació.
Per a dur a terme els seus serveis, AMS disposa d’un equip de professionals del món de la gestió jurídica, comptable i fiscal i un complet equip de col·laboradors experts en la gestió del contingut, la tecnologia i l’explotació econòmica en l’àmbit nacional i internacional.

SERVEIS

ASSESSORAMENT
Servei d’assessorament integral a tot tipus de projectes audiovisuals o culturals, posant especial atenció en els processos de distribució, patrimonialització i explotació.
CONSULTORIA
Serveis d’anàlisi, planificació estratègica i aplicació en la gestió de projectes audiovisuals per a entitats públiques i clients de l’àmbit privat.
AUDITORIA
Serveis d’auditoria per tota classe de projectes i empreses o entitats. En col·laboració amb Faccs Auditors, SLP.
REGISTRE
Serveis de registre de la propietat intel·lectual per a professionals i projectes de l’àmbit cultural i audiovisual.
AGREGACIÓ
Serveis d’agregació de continguts a tot tipus de plataformes audiovisuals digitals (Podcast platforms, VOD, etc.)
DISTRIBUCIÓ
Serveis d’assessorament i/o gestió de distribució de continguts culturals i audiovisuals (ficció, documental, entreteniment, divulgatiu, etc.) per a tot tipus de plataformes (TDT, OTT, VOD, Podcast platforms, etc.) pel mercat nacional i internacional.
COMUNICACIÓ
Serveis de promoció i comunicació de continguts i entitats en l’àmbit analògic i digital.
EXPLOTACIÓ
Servei integral d’assessorament i gestió dels processos d’explotació de projectes audiovisuals i culturals en l’àmbit nacional i internacional.

CONTACTE

CENTRE CATALÀ D’ASSESSORAMENT, SA
C. Muntaner 200, Àtic 3a – 08036 Barcelona

Elisenda Clavera
CEO Centre Català d’Assessorament
elisenda@clavera.cat